HTML

Economonkey

Napi politikai és gazdasági eseményekről.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hülyegyerek! Nem csinálod amit az IMF mond? Akkor levágjuk a ratinget, junkbond minősítés, azt mehetsz a levesbe.

2010.07.23. 10:36 Agymajom

DJ MOODY'S: LENGTHY IMPASSE IN HUNGARY TALKS WITH IMF, EU MAY RESULT IN MULTI-NOTCH DOWNGRADE

Nem csak levágjuk, egyből multi-notch vágjuk le, hogy kétség se férhessen hozzá, hogy ez miért van. Jaa, hogy az MNB-nél parkol még néhány milliárd euró IMF és EU fund, amit nem használtunk fel, és így nem valószínű, hogy likviditási gondok vannak vagy nem tudja Magyarország kifizetni a lejáró állampapírokat. Nem baj, ha nem tudunk kibaszni veletek az egyik oldalon, majd a piacon térdre kényszerítünk.

Nem vagyok nemzeti érzelmű, sem gazdasági szuverenitás fan, de látszik, hogy működik a pénzügyi maffia. Jó játék még az EURHUF long pozíció, tegnap már szép mínuszban ücsöröghettek néhányan, nem lehet annyiban hagyni, egy ilyen hír mindig jól jöhet. Melyik hitelminősítőnél van a legmagasabban az ország ratingje? Moody's. Akkor csörögjünk már rájuk, hogy srácok nem kell semmit csinálni, csak egy hírt kéne meglebbenteni, ne legyen benne semmi konkrét de azért a downgrade szó szerepeljen. Köszi.

Bár ez kicsit összeesküvés szagú, és túlzás is, de nem lennék meglepődve ha lenne némi valóság tartalma.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://economonkey.blog.hu/api/trackback/id/tr322170523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása